Sivut

FAQ

Mikä on Helsingin kävelyfestivaali?

Kävelyfestivaali on kotiseututapahtuma, jossa on opastettuja kävelyretkiä Helsingissä. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Kuka Helsingin kävelyfestivaalin järjestää?

Tapahtumaa järjestää Helsingin kävelyfestivaalin kannatusyhdistys ry. Tapahtuman on perustanut ja sen toiminnanjohtajana toimii kävelykirjailija Pauli Jokinen.

Keitä ovat kävelyfestivaalin oppaat?

Festivaalin oppaat ovat päteviä ja ammattitaitoisia oppaita, jotka ovat perehtyneet omaan alaansa. Oppailla on erilaisia taustoja; auktorisoituja Helsinki-oppaita, kirjailijoita, tutkijoita, yms.

Järjestetäänkö kävelykierrokset säällä kuin säällä?

Lähtökohtaisesti kyllä. Oppaat voivat halutessaan päättää kierroksen peruuntumisesta tai keskeytyksestä sään takia. Asiasta tiedotetaan Facebook-sivuillamme/kotisivuillamme.

Paljonko kierroksille mahtuu osallistujia?

Osallistujamäärät vaihtelevat kierroksesta riippuen ja ne on ilmoitettu ohjelmiston yhteydessä. Mukaan pääsemisen varmistat ostamalla lipun verkkokaupasta ennakkoon. Jos kierros on loppuunmyyty, opas voi oman harkintansa mukaan ottaa mukaan vielä käteismaksajia.  

Mitä lastenliput maksavat?

Alle 12-vuotiaat pääsevät huoltajan seurassa kierroksille ilmaiseksi.

Voiko ostetun lipun palauttaa, jos tulee esteitä?

Lippukauppaan ei päde kuluttajasuojalain tarkoittama palautusoikeus. Ostettuja lippuja ei voi palauttaa, mutta voit myydä lipun vaikka kaverille, jos itse estyt pääsemästä paikalle.  

Haluaisin tilata kävelykierroksen yksityistilaisuuteemme, onnistuuko?

Ota yhteyttä festivaalin järjestäjään info@paulijokinen.fi

Miten kävelyfestivaalille pääsee oppaaksi?

Festivaalin oppaat ovat itse suunnitelleet omat kävelynsä. Jos sinulla on kävely, jonka haluaisit toteuttaa festivaalilla, niin ota yhteyttä festivaalin järjestäjään info@paulijokinen.fi